Over mij

Mijn foto
Acht jaar geleden deze blog gestart toen we met 23dingen bezig waren. Nu doe ik een poging mijn blog weer nieuw leven in te blazen.

woensdag 16 april 2008

Nog 8 nachtjes

Nog acht nachtjes slapen. Dan moeten de koffers gepakt staan, de paspoorten bij de hand. Zakdoeken (om mee te zwaaien naar de achterblijvers) etc. Het komt allemaal lekker dichtbij nu. Afgelopen zaterdag de laatste wandeling. Over de hei van 's Gravenland naar Huizen. Ook nu was het weer schitterend weer. Een paar spettertjes gehad, maar toen stonden we net onder een groepje bomen koffie te drinken. Dus daar hebben we niets van gevoeld. Toen we bijna bij het eindpunt waren was er de inmiddels traditionele Glühwein. Omdat we met 22 mensen waren had deze keer ook Marianne een thermoskan meegenomen. Zo kwamen we precies uit.
Om half vier waren we weer terug bij onze eigen vertrouwde Ark. Daar werd het bij elkaar gelopen/gefietste/gekregen/ etc. bedrag bekend gemaakt.

Voor de mensen met niet zulke goede ogen: € 5.500,--! Terecht ging er een luid gejuich op. We kunnen trots zijn op onszelf.
De volgende dag werden we door de gemeente leden toe-/uitgezongen.
Inmiddels wordt er steeds drukker heen en weer gemaild. Het is ook een heel gedoe om met 10 mensen op pad te gaan. De eerste vluchtwijziging is ook een feit. Vanaf Londen hebben we op de terugweg een latere vlucht richting Schiphol. BA vond toch ook de overstap tijd van zo'n kleine twee uur (van terminal 4 naar die beruchteterminal 5) wat aan de krappe kant. Eén van onze medereizigers liet ons nog even flink schrikken. (Alhoewel, zelf zal ze nog harder geschrokken zijn). Ze kwam nog een paar dagen in het ziekenhuis terecht. Inmiddels is ze zover opgeknapt dat ze weer thuis is en gelukkig ook mee kan! Fijn voor haar en ook voor ons. Je leeft toch met z'n allen naar dit moment toe en dan is het heel jammer als er op het laatste moment iemand niet mee zou kunnen gaan.
Vrijdag ga ik nog met Tineke even op bezoek bij Corrie. Zij zal ons een privelesje Ugandese woordjes geven. De rest van de groep heeft dat tijdens de vorige vergadering gehad. Wij beiden waren daar echter niet bij aanwezig.
De meeste zaken zijn inmiddels wel aangeschaft. Toch ook nog maar een extra batterij voor het fototoestel gekocht en nog een geheugenkaartje erbij. Ik wil niet zuinig moeten doen of halverwege moeten gaan selecteren. Dat komt wel als ik weer thuis ben. Van de familie in Barendrecht hebben de videocamere geleend. Alleen nog even bestuderen hoe dat ding werkt dan kunnen we later thuis ook bewegende beelden laten zien.

Geen opmerkingen: